צפורן קרושה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/05/2002 | 03:27 | מאת: רונן

אני לא יודע אם עלי להציג את שאלתי בפ ורום זה אך אם כן אנא ענו לי מה אפשר לעשות עם צפורן בבוהן שהתקרשה לגמרי. אין לי כל תחושה בציפורן אך אני מעוניין להוריד אותה כי זה מאוד מכוער וגם מדביק את הצפורניים האחרות. תודה.

שלום רונן, אתה צודק- זה לא הפורום הנכון, ועליך להפנות את שאלתך לפודיאטר (רופא רגליים), או לאורטופד. יחד עם זאת- ואם מדובר בזיהום פטריתי של הציפורן- לא חייבים להוריד אותה ואפשר לתת טיפול תרופתי (ממושך, בד"כ למעלה מחצי שנה) ולנסות לפתור זאת בדרך "שמרנית" כזו). גם על כך הייתי ממליץ לך לשוחח עם הנ"ל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות