צהבת C

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/05/2002 | 08:57 | מאת: גדי

לד"ר הלפרין שלום רב אני מודה לך מאוד על התיחסותך לפנייתה של אורנה מתאריך 13/5 בנוגע לגילוי צהבת C אצל אימי . פשוט המחשב שלי נתקע ונכנסתי דרך שם משתמש אחר.ושוב תודה. לעצם העניין תוצאות המעבדה מראות כדלקמן: שם הבדיקה תוצאה הפטיטיס אי אי בי טוטאל 0.054 פוזיטיב הפטיטיס בי אס אי גי נגטיב הפטיטיס בי אס אי בי קטן מ 1000.0 הפטיטיס אי אל גי אמ נגטיב הפטיטיס בי סי אי בי טוטאל פוזיטיב הפטיטיס סי אי בי פוזיטיב ישנם עוד ערכים בבדיקה שלא נרשמו לעייל . אודה להתיחסותך ולהמלצותיך להמשך מעקב/טיפול לצערי ולשמחתי אנחנו חדשים ב"עסק" כמו כן לא ציינתי אך גילה של אימי הוא 65. תודה מראש. גדי.

שלום גדי, תצטרך לחזור על שאלתך תוך שמוש בנתונים מדויקים בלועזית (למשל- Hepatitis C Antigen או Hepatitis C Antibody) כדי שאוכל להבין אותם ולתת לך תשובה מדויקת. הרבה בריאות אפי

15/05/2002 | 19:25 | מאת: גדי

ד"ר הלפרין שלום רב, אני חוזר על שאלתי לפי בקשתך אנסה להעביר את הנתונים בלועזית: HEPATITIS A Ab TOTAL - 0.054 POSITIVE HEPATITIS Bs Ag - NEGATIVE HEPATITIS Bs Ab - >1000 HEPATITIS A IgM - NEGATIVE HEPATITIS Be Ab TOT - POSITIVE HEPATITIS C Ab- POSITIVE אודה להתייחסותך לפענוח הבדיקות הנ"ל והמלצותיך לתחילת טיפול במידת הצורך. תודה מראש גדי

מנהל פורום מחלות זיהומיות