תשובת בדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/05/2002 | 17:05 | מאת: חוששת

האם חיידק סטרפטוקוק סוג אי (A) בגרון שהיה בפברואר, יכול לגרום לתשובה של אימונוגלובולינים אי.ג'י.אמ (IGM) גבוה מהנורמה באפריל?

שלום חוששת, לא סביר שזיהום חריף בגרון (מכל גורם שהוא) שחלף, גרם לעליה כללית ובלתי ספציפית של אימונוגלובולינים מסוג IgM חודשיים מאוחר יותר. אני הייתי מחפש סיבה אחרת לכך. הרבה בריאות אפי

15/05/2002 | 20:32 | מאת: חוששת

באיזה כיוון להתחיל לבדוק? לעשות בדיקות מקיפות?? האם זה יכול להיות טרשת נפוצה? (אני חוששת שאולי אני חולה בזה, אבל לא בדקתי את זה).

15/05/2002 | 22:19 | מאת: דפנה

שלום ד"ר בבדיקת דם אחרונה נתגלו אצלי ערכי ברזל ברמה גבוהה (191) ובילירובין ברמה של 2.8 האם זה מסוכן?ממה זה נגרם?מה עליי לעשות על מנת להוריד את הרמות ולהיות בריאה??? תודה מראש על ההתייחסות.

ראי לעיל

מנהל פורום מחלות זיהומיות