אפסס בבית השחי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/05/2002 | 21:41 | מאת: דודו

שלום מזה כמה ימים שאני סובל מאפסס בבית השחי מתחת לעור בשתי הידיים, אחד מהם קטן יותר והשני גדול וכואב. כנראה שבלי לדעת השתמשתי בדיאודורנט נגד זיעה, האם ייתכן כי זו הסיבה? האם כדאי לחכות ולראות אם זה מבריא או ללכת לחדר מיון? שמעתי שזה עלול לגרום לזיהום בדם אם לא מנקזים בזמן, זה נכון?

שלום דודו, בהחלט כדאי ללכת להיבדק- הטיפול באבצס (מורסה) הוא פשוט (ניקוז ואנטיביוטיקה) וחבל לתת לזה להסתבך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות