הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/05/2002 | 13:44 | מאת: חגית,

שלום לך ד"ר!!! אני עושה אני בת 16.5 ועושה עבוןדה בנושא הרפס זוסטר יש לי כמה שאלות ואשמח מאד לקבל תשובות. 1. מה זה גנגליונים של העצבים? 2. האם יש שלבים למחלה? 3. האםתרופות האנטי וויראליות פוגעות ב-DNA של האדם ואם לא, מה מחדשכל כךהטפול בזובירקס? 4. מתי וכיצד אובחנה המחלה? 5. האם גרמה בעבר למגפות קשות? 6. מה מצב התחלואה כיום? בתודה מראש , חגית.

שלום חגית, תוכלי למצוא פרטים על הרפס בכלל, לרבות זוסטר, באתר הבא http://doctors.msn.co.il/magazine/article/176 הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות