אנטי טטנוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/05/2002 | 17:30 | מאת: שי

שלום, רציתי לדעת אם חיסון הדחף לטטטנוס בטוח בכל מצב בריאותי, ואם יש מצבים מסוימים שהחיסון מסוכן ואולי יכול לגרום בעצמו לטטנוס או לתופעה אחרת, שוב תודה וחג שמח

שלום שי, בטיחותם של חיסונים הוא נושא מורכב וקונטרוברסלי, כמו גם מתן תשובות כלליות בנושא זה. עקרונית, החיסון נגד טטנוס נחשב לבין הבטוחים שיש, אבל יותר פרטים על כך (וגם תשובות לשאלותיך כך אני מקווה) תוכל למצוא באתר http://www.vaccinfo.com הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות