תוצאות בדיקת CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2002 | 12:21 | מאת: ד-א

שלום רב ! אני עוברת טיפולי פוריות ועשיתי בדיקה ל-CMV . התוצאות שנתקבלו הן: TOXOPLASMA IgG - 0.10 NEGATIVE TOXOPLASMA IgM - 0.11 NEGATIVE CMV IgG - 2.2 NEGATIVE CMV IgM - NEGATIVE EBV.VCA IgG - 59.1 POSITIVE EBV.VCA IgM - 7.8 NEGATIVE האם תוכל להסביר מה אומרות תוצאות אלו ? תודה מראש.

שלום ד-א, איחולי: התוצאות מעידות על כך שמעולם לא נדבקת בטפיל הטוקסופלסמה, ושכמו רבים מאזרחי המדינה לקית בעבר (אך לא בהווה) בזיהום בנגיפי ה- CMV וה- EBV. מבחינת ה- IVF, מידע זה מעודד את המשך הפרוצדורה. בהצלחה אפי

24/05/2002 | 23:41 | מאת: דרור

עדין יש לך את הוירוס במצב כרוני ביום של חולשה ואו שוק הוירוס נמצא מעבר לפינה לה ומאופתיה הפיתרונות

מנהל פורום מחלות זיהומיות