מחלות קיץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/05/2002 | 23:35 | מאת: שירי

שלום, רציתי לדעת מהן מחלות הקיץ השכיחות וכיצד נידבקים מהן (ז"א איך נזהרים שלא להידבק)?

שלום שירי, שאלתך היא מאד כללית וכן גם תשובתי- בקייץ יש להיזהר בעיקר ממחלות מעיים (הנגרמות ע"י התרבות חיידקים במזון לא מקורר), ולאחרונה גם מקדחת מערב הנילוס המועברת ע"י עקיצות יתושים. הפתרונות- שמירה על הגיינת מזון, ונקיטת אמצעי הגנה מפני ייתושים. הרבה בריאות אפי

29/05/2002 | 15:43 | מאת: שירי

ד"ר שלום, התכוונתי למחלות ויראליות מדבקות ואיך הן מדבקות. תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות