לאפי המחוששת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/05/2002 | 14:48 | מאת: חוששת

זאת שוב החוששת עם כמה שואלת. אם אתה לא זוכר אני אזכיר לך: עשיתי בדיקת אימונוגלובולינים ויצאה תשובה לא כ"כ תקינה. אי.ג'י.אמ גבוה (284 כשהמקסימום זה 200). מתחתחילה אני עושה בדיקות בגלל תחושות של חולשה , והרגשה כללית רעה. לפי המלצתך חזרתי על הבדיקה ושוב יצא אותו דבר. במקביל עשיתי גם בדיקה של אפשטיין בר וירוס והתשובה שקיבלתי היא EBV BENA IGG HIGH POSUTUVE EBV IGM NEGETIVE לפני חודשיים בערך היתה לי דלקת גרון חיידקית קשה וכנראה שבאותו זמן נידבקתי גם בזה. יש לי כמה שאלות האם יכול להיות שהתשובה של האימונוגלובולינים הגבוהה זה בגלל האפשטיין בר? האם יכול להיות שאני מרגישה "על הפנים" בגלל שנחשפתי לוירוס הזה? האם אני מחוסנת ממנו? תודה מראש

28/05/2002 | 14:54 | מאת: חוששת

לא כתבתי נכון EBV EBNA HIGH POSITIVE

שלום חוששת, לדעתי אין קשר בין הממצא המעבדתי של נוגדנים חיוביים מסוג IgG ל- EBV, לבין רמות גבוהות ולא ספציפיות של IgM בדם, וואני חושש שתצטרכי להמשיך לחפש סיבה יותר הגיונית לכך. הרבה בריאות אפי

28/05/2002 | 18:26 | מאת: חוששת

האם אני חייבת לחפש את הסיבה? האם זה נשמע מדאיג? זה לא יכול להיות סתם? אני פשוט לא יודעת איפה להתחיל לחפש... יש לך אולי כיוון למה מתקבלת כזאת תשובה?

מנהל פורום מחלות זיהומיות