מין ומחלות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/05/2002 | 11:22 | מאת: דנה

יש לי בעיה, שכבתי עם בחור באופן חד פעמי עשיתי טעות ויש לי שתי שאלות א מגע של זרע בחלל הפה לאחר הגמירה ב יש לי קצת חתכים באזור האצבעות והיה מגע של הזרע האם המגע של הזרע בשני המיקרים מסוכנת? יש סיכוי להידבקות? לשאר הדברים לא תהיה בעיה כי הוא השתמש בקנדום בתודה מראש דנה

שלום דנה, תיאורטית- אם הגבר חולה במחלת מין- יש סיכון מסוים הדבקה, אך לשמחתנו הסבירות לכך ממגע חד פעמי אוראלי הוא קטן, וממגע הזרע באצבע הוא אפסי. המלצתי (כרגיל)- להיזהר יותר בעתיד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות