מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/06/2002 | 14:51 | מאת: דניאל

מזה כשבועיים וחצי ,סובל בני בן ה- 24 מחום גבוה מאוד, פצעים בפה , חוסר תאבון, כאבי גרון וחולשה. בבדיקות דם שנערכו לו התגלתה מחלת הנשיקה. שאלתי - כמה זמן מחלה זו יכולה להמשך ?.כמה זמן יכול להמשך החום הגבוה והרגשת החולשה? האם זה נכון שפרט לאקמול להורדת חום אין טיפול אחר?. הרי הסבל הוא נוראי.

שלום דניאל, מחלה חריפה בנגיף ה- EBV (אם אמנם הוא הגורם למחלתו של בנך) נמשכת בדרך כלל מספר ימים עד שבועות, כך שאני מניח שבימים הקרובים תחול אצלו הטבה. לגבי דרכי טיפול- אין אמנם תכשירים אנטי-נגיפיים היכולים לקצר את משך המחלה, אך אפשר להקל על הסימפטומים שלה (כגון כאבים וחום ע"י אקמול, פצעים בפה ע"י משחות מקומיות וכד'). הרבה בריאות אפי

01/06/2002 | 22:56 | מאת: ד

דניאל היקר ברפואה הומאופטית ניתן לטפל במחולל EBV ,תוך חודש ימים בדרך כלל לצערי ברפואה הקונבנציונלית לא יודעים מכך אם ברצונך עזרא השאר פרטים כל שהם

לא תודה

02/06/2002 | 20:03 | מאת: למזבלים בשכל

לידיעתכם הרבה הייתי חולה משך תקופה ארוכה מאוד במחלה הנ"ל. שום דבר הומאופטי לא השפיע ו או עזר. אלא , הכדורים נכנסו בכמות רבה ולא השפיעו כלל!!! הקפדתי על כל ההוראות. לא כדאי לזבל לאנשים שמיואשים כגע, כי הם חולים ולתת בהם תקווה מיותרת. במחלת הנשיקה צריך לנוח לנוח ולנוח, נכון אין הרבה מה לעשות, אבל המנוחה עוזרת בהחלט!!! אקמול-מרגיע, אך יש להמנע כמה שיותר , רק שיש חום אחרת המינונים עולים. יום טוב

מנהל פורום מחלות זיהומיות