Dengue Fever

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/06/2002 | 11:57 | מאת: מורן

אפי שלום, חליתי במהלך טיול בתאילנד במחלת Dengue Fever. רציתי לדעת מהן ההשלכות של הדבקות חוזרת במחלה. האם זה נכון שהדבקות חוזרת מסוכנת יותר מאשר הפעם הראשונה.

שלום מורן, תיאורית ההדבקה החוזרת ב- DENGUE גורסת כי אדם שחלה במחלה "פשוטה" זו בעבר (או ילד שקיבל נוגדנים לנגיף זה מאמו במהלך ההריון) עשוי לפתח מחלה קשה יותר הקרויה- DENGUE HEMORRHAGIC FEVER- אם וכאשר הוא יידבק בעתיד בזן אחר של אותו נגיף. הדרך היחידה להמנע מסיבוך מסכן-חיים זה, למי שיכול, היא לא לשהות באזורים בהם המחלה שכיחה. הרבה בריאות אפי

04/06/2002 | 00:56 | מאת: סיגל

שלום, גם אני חליתי במחלה זו בתאילנד ואושפזתי בבי"ח מקומי בשל כך. המחלה שעברתי היתה קשה, כולל חום גבוה, הקאות וכיוב'. איך אני יכולה לבדוק אם חליתי במחלה או שאבחון הרופאים שם היה שגוי? אני מתכננת נסיעה למזרח הרחוק, האם אכן אם אדבק בשנית אני עלולה למות ? האם לבטל את הנסיעה?

04/06/2002 | 09:43 | מאת: מורן

אפי שלום, במידה ועלי לנסוע לבנגקוק לצרכי עבודה כיצד ניתן להקטין את סיכויי ההדבקות במחלה. כיצד ניתן לקבל מידע על איזורים בהם המחלה נפוצה. כמו כן האם היית מגדיר נסיעה זו (כחודש) לסכנת חיים עבורי והיית ממליץ לבטלה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות