שלשולים והקאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/06/2002 | 01:01 | מאת: מירי

שלום ד"ר אפי, בני בן שנה ו 7 חודשים משלשל כבר במשך יומיים צואה מיימית, בכמות גדולה ובריח רע (2-4 פעמים ביום). לפני 3 ימים הקיא 3 פעמים אך לא שלשל. אין לו חום. מצב רוח ירוד. אני מניקה אותו ונראה לי שהוא מתחיל להתגבר על המחלה, אך היום באתי במגע עם הצואה שלו (בטעות) עם הפה שלי. מה הסיכויים שאדבק בוירוס שהוא חולה בו? האם עצם השהיה הקרובה איתו לא מחסנת אותי נגד הוירוס הזה? מתי אדע מה מצבי? (אם חליתי/לא).

שלום מירי, קשה לדעת מהם סיכוייך לחלות היות ולא ידוע לנו הגורם (המיקרוביולוגי) לשלושלים של בנך. בואי נקווה ביחד שלא תחלי, היות ולצערי אין טיפול מונע (כגון "אנטיביוטיקה כללית") המיועד למצבך העכשווי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות