cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/06/2002 | 20:17 | מאת: רוני

היה לי לפני כמה חודשים חום גבוה . וגילו אצלי cmv בבדיקות התברר שאני עוד חולה אני סובל מעייפות רבה. אני סובל מהפרעות ריכוז וקשה לי אפילו לקרוא עיתון. האם אני סובל מתסמונת התשישות הכרונית ? כמה זמן זה יכול להמשך? תודה מראש רוני

שלום רוני, התיאור שלך בהחלט מתאים לתסמונת התשישות הכרונית. משך ה"תסמונת" הזו הוא שונה מאדם לאדם, כך שקשה לי לתת לך תשובה מדויקת לשאלתך. אני ממליץ לך להיכנס לאחד מהפורומים הרבים הקימים באינטרנט בנושא זה (רובם באנגלית), ואולי בעזרתו תוכל ללמוד על כך יותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות