אוכל מקולקל
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
מצאתי בארון חבילה של פסטה שהייתה פתוחה עוד לפני שהשתמשו בה פעם אחת. הגעתי למסקנה שכנראה היתה פתוחה עוד בסופר ושכבה פתוחה בארון במשך זמן רב. שמתי אותה בצד כדי לזרוק אותה מאוחר יותר. מסתבר שאימי החליטה להשתמש בה והכינה פסטה לכולם מהפסטה המקולקלת. רק לאחר שאכלתי מספר ביסים חשתי בטעם מוזר והבנתי מה קרה. כולם אכלו מהפסטה הלא טריה. אני מאוד חוששת במיוחד אני חוששת שנדבקנו בתולעים או טפילים נוספים (יש לנו היסטוריה של קשיים בטיפול בדברים מסוג זה). לטענת אימי אין חשש כי הפסטה היתה במים רותחים לפחות רבע שעה. האם באמת אין חשש ואני יכולה להיות רגועה תודה מיטל
שלום מיטל, הדבקה בטפילים ו/או בתולעים במהלך האירוע אותו תארת היא מאד לא סבירה (כמו שאמא אומרת). הרבה בריאות אפי