CMV בהריון - שוב אני

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/06/2002 | 13:35 | מאת: טל

שלום אפי מה שלומך? ניסיתי להכניס את השרשור הקודם שלנו ולא הלך (עמוד 13) כתבתי לך בזמנו שהייתי בשבוע ה- 14 על IGM IGG חיוביים דיברנו על ריאקטיבציה והסברת לי שהסיכון להדברות העוברית הוא אפסי. בכל אופן אני היום כותבת ממרומי השבוע ה- 28, קיבלתי שבוע שעבר תוצאות CMV ממי שפיר שעשיתי והתשובה הייתה שלילית גם הגנטיקה הייתה שלילית והכל בסדר. שאלתי היא האם ישנה עוד בדיקה שאני יכולה לעשות כדי לשלול סופית את הידבקות העוברינה שלי? או שמה שיהיה יהיה????? תודה רבה על התמיכה לכל אורך הדרך טל

שלום טל, בגיל 28 העוברינה שלך היא כבר תינוקת שלמה, ולאור העובדה שבדיקת מי השפיר שלך היתה לאחרונה שלילית ל- CMV, הייתי ממליץ לך "לרדת מהנושא" ולחכות ללידה. בהצלחה אפי

18/06/2002 | 11:35 | מאת: טל

ואז מה? אם חלילה משהו יהיה לא תקין? פשוט נאמר לי שבשבוע 32 במידה ויש הדבקות העובר ב- CMV ניתן לחפש הסתידויות במוח. האם זה נכון? (נאמר לי ע"י דר' שפירא מחיפה). ושוב תודה טל

מנהל פורום מחלות זיהומיות