צהבת B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/06/2002 | 13:55 | מאת: יעל

האם ייתכן שנחשפתי לנגיף של צהבת B , ונוצרו לי נוגדנים בדם בלי שחליתי או ידעתי על זה משהו? מה זמן הדגירה של הנגיף?

שלום יעל, בהחלט ייתכן ש"מחלת חום קלה" כלשהי בה לקית בעבר הייתה ביטוי לצהבת שנגרמה ע"י נגיף ההפטיטיס B. זמן הדגירה המקובל של הנגיף הוא בין 50 ל- 150 יום. הרבה בריאות אפי

18/06/2002 | 13:46 | מאת: יעל

האם הדבר מבטיח לי חיסון לכל החיים? תודה בכל מקרה על התשובה!

18/06/2002 | 05:36 | מאת: pony

please i want to know what is zavet b -re

18/06/2002 | 05:49 | מאת: pony

] ] dont warry about zevet [ b this nothig is not danger only becfure whene you make love be safe also you can take centrum silver is very good vitamin for the body good luck dont wrry [email protected]

מנהל פורום מחלות זיהומיות