עד כמה קנדומים באמת יעילים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/06/2002 | 21:32 | מאת: זד

קיימתי 3 פעמים יחסי מין עם בחורה שכיום יש לי הרבה סיבות להאמין שהיא נשאית. יחסי המין כללו חדירות + מגע אוראלי פאסיבי הכל עם קנדום. הקנדום נשאר תמיד שלם לאורך כל המגע המיני. אני בלחץ די רציני. עד כמה הקונדום באמת מגן עלי? האם יש צורך לגשת להבדק לאחר קיום יחסי מין מוגנים? מה לגבי מחלות מין אחרות?

שלום זד, קונדום הוא אמצעי בטוח למדי להגנה מפני HIV ומחלות מין הנגרמות ע"י נגיפים אחרים וחיידקים שונים. יחד עם זאת, אין הוא אמצעי בטוח ב- 100% היות והוא יכול להקרע והוא גם אינו מכסה את אבר המין כולו. לסיכום- על פי המידע שמסרת, הסבירות שנדבקת מהבחורה הנ"ל ב- HIV או מחלת מין אחרת היא נמוכה מאד אך לא אפסית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות