עוד פרטים עלי..

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

11/10/2010 | 14:53 | מאת: יהלה

שלום ד"ר אפרת,לגבי תוצאות בדיקות הדם..אני בת 37 ,מעשנת לעתים רחוקות מאוד סיגריה,עם עבר של עישון ,עד לפני שלש שנים( בערך חצי קופסה ליום),אסמטית ועם עודף משקל של 15 קילו... אני משתדלת לא לגעת בסיגריות ולעשות כמה שיותר פעילות גופנית.אחרי תוצאות הבדיקות משתדלת אפילו יותר.מקווה שסיפקתי לך רקע מקיף יותר.אני דיי מודאגת מתוצאות הבדיקות.תודה,יהלה

שלום יהלה ע"פ נתוניך אינך בסכון מאד גבוה למחלות הקשורות בטרשת (אמנם לא ציינת האם יש ספור המשפחתישל מחלות לב בגיל צעיר..)ולכן בערכים כמו שלך אין אינדיקציה לתחילת טפול תרופתי, אבן בהחלט רצוי לשנות אורח חיים שעשוי לתקן במידת מה את רמות השומנים:הקפדה על דיאטה ע"פ הנחית דיאטנית מוסמכת ופעילות גופנית רוטינית). כמו"כ ממליצה על מעקב רמות שומנים בהנחית ופא המשפחה. בהצלחה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול