חיסון נגד כלבת

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/06/2013 | 14:04 | מאת: מיכל

שלום רב! אני נמצאת כעת בעיר קנדינג בחבל סצ'ואן בסין. אתמול ננשכתי על ידי כלב ששמר על מבנה שעברתי לידו. ב2009 התחסנתי נגד כלבת, החיסון השלישי היה ביוני 2009. כאן אמר הרופא שעלי לקבל 4 חיסונים. את השניים הראשונים קיבלתי היום, אחד בכל יד, השני בעוד שבוע והרביעי בעוד 21 יום. באינטרנט קראתי שאם אני כבר מחוסנת אז עליי לקבל רק עוד שני חיסונים. האם באמת עליי לקבל עוד שני חיסונים? תודה מראש...

את צריכה רק 2 מנות של החיסון (ללא נוגדנים) במרווח של שבוע נראה לי שקיבלת גם נוגדנים מוכנים (ציינת 2 זריקות) וזה גם מיותר. האם את מחוסנת לטטנוס? אם לא יש להשלים אוגמנטין (אנטיביוטיקה) ל 5 ימים מומלצת מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים