קדחת מוח יפנית

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

17/06/2013 | 19:42 | מאת: שחר

שלום, אני טס בעוד 15 יום לצפון הודו והיום הלכתי להתחסן, נאמר לי אני לא יכול לקחת את החיסון של קדחת המוח היפנית בגלל שמאוחר מידי. רצית לשאול מה אפשר לעשות בנידון? האם אפשר לקחת זריקה אחת פה בארץ ואת השנייה בהדו, או לקחת איתי את הזריקה ולתת אותה לעצמי בהודו.. אני דיי לחוץ מכל הסיפור הזה..תודה רבה

בטיסה של פחות מחודש הסיכון נמוך להדבק במחלה ובד"כ נהוג להמליץ על החיסון לנוסעים לתקופות ארוכות. אין לך מה להתרגש. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

17/06/2013 | 21:55 | מאת: שחר

* בעוד 15 ימים אני אטוס לשלושה חודשים

מנהל פורום רפואת מטיילים