כדורי מלריה ו OMEPRAZOLE

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

27/06/2013 | 00:15 | מאת: דור

ד"ר יצחקי שלום! אני בן 21 לפני נסיעה לקיטו ולאמזונס, בשבוע האחרון התחלתי טיפול ב-OMEPRAZOLE ואני אמור להמשיך איתם לעוד שבועיים, אני אמור בעוד מספר ימים להתחיל את כדורי המלריה לפני הכניסה לאמזונס, שאלתי היא האם יש התנגשות בין 2 התרופות הללו, או שזה בסדר לקחת את שניהם ביחד חשוב לי מאוד לדעת לפני שאני מתחיל עם כדורי המלריה. בתודה ויום טוב!

מציע שתקח את האומפרזול בשעות שונות מכדורי המלריה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים