חיסונים לתאילנד

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

04/07/2013 | 11:27 | מאת: מתגוררים באנגליה

שלום ד"ר יצחקי, אנחנו מתגוררים באנגליה ומתקשים לקבל תשובה חד משמעית מהמרפאה היות ושגרת מתן החיסונים כאן מעט שונה מישראל. אנחנו נוסעים לתאילנד לטיול משפחתי - אני, בעלי, ובננו בן השלוש וחצי באוגוסט ורצינו לברר מה תוקפם של החיסונים שקיבלנו בזמנו בארץ והאם יש צורך לחדשם. בעלי ואני קיבלנו teanus/diphtheria בשנת 2007. כל כמה זמן צריך לחדש? כאן באנגליה הם טוענים שהחיסון תקף לעשר שנים. קיבלנו גם MMR בשנת 2007. מה תוקפו? אני קיבלתי חיסונים לצהבת A+B בשנת 1999-2000. האם אצטרך לחדש?(בעלי והבן מתחסנים כרגע) בתודה מראש על העזרה.

אכן הטטנוס בתוקף ל 10 שנים 2 זריקות צהבת A מספיקות לשנים רבות טיפוס הבטן - חידוש פעם ב 3 שנים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים