אנמיה ונחיתה בלה, מעט דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

09/07/2013 | 12:10 | מאת: נעמה

שלום, אני בת 26, ומתכננת טיול בהודו, הכולל נחיתה בעיר לה (גובה 3,500). אני מתכננת לקחת כדורי uramox לפי ההמלצה שקיבלתי במרפאת המטיילים, ולנוח ביומיים הראשונים שאחרי הנחיתה. החשש שלי הוא שאני מאובחנת כאנמית (מחסור בברזל, מחסור בכדוריות דם), ואני יודעת שזה עשוי להגביר את הסימפטומים. רופא המשפחה לא ממש מבין בזה, ואני לא יודעת עם מי להתייעץ לגבי המקרה הספציפי שלי. השאלות שלי הן: - האם יש ערכים של בדיקות הדם מהם אני יכולה להבין בבירור שיש סכנה בגבהים האלה? מאוד חבל לי לוותר על הביקור שם, אם המקרה שלי הוא לא קריטי ואני נוקטת באמצעי הזהירות. - עם מי ניתן להתייעץ באופן ספציפי וקצת דחוף? תודה רבה!

מציע שתפני למרפאת מטיילים באזור מגוריך להתיעצות הביאי איתך את תוצאות המעבדה של ספירת הדם שלך מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים