חיסונים למקסיקו דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/07/2013 | 22:39 | מאת: דני

אני נוסע למקסיקו עוד חודשיים לאזוריים תיירותים כמו: קנקון,קוזומול,איסלה מוחרס,סן קריסוטבל ומקסיקו סיטי. בעיקרון עשיתי צהבת A וחיסון נגד דלקת כבד B לפני עשר שנים. האם ישנו חיסון נוסף שאני צריך? ובנוסף אני לא חליתי אף פעם באבעבועות רוח, האם יש צורך לעשות חיסון נגד מחלה זו? והאם ניתן לעשות עם חיסונים אחרים שאני צריך אם נשארו לי רק חודשיים לפני הנסיעה? תודה רבה.

צהבת A (שתי מנות) + טיפוס הבטן מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

17/07/2013 | 00:30 | מאת: דני

דבר ראשון יש לי צהבת A שתי מנות מלפני 10 שנים, דבר שני האם יש צורך לעשות חיסון נגד אבעבועות רוח אם לא חליתי בהם אף פעם. תודה רבה.

מנהל פורום רפואת מטיילים