Strongyloidiasis

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

22/07/2013 | 22:03 | מאת: איתי

שלום ד"ר יצחקי גילו אצלי את הטפיל הזה בבדיקת סרולוגיה יצא חיובי. רציתי לדעת האם ניתן להכחיד את הטפיל הזה לתמיד? כי הבנתי שזה לא כזה פשוט אשמח לתשובה תודה!

חסרים פרטים על ההיסטוריה של המקרה, הסימנים של המחלה, הנסיבות של הנסיעה, בדיקות שבוצעו וכד'. האינטרנט לא נראה לי המקום המתאים לייעוץ מסוג זה. מציע לפנות לרופא המשפחה או מומחה למחלות זיהומיות מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים