מעבר לזימבבואה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

01/08/2013 | 21:14 | מאת: אנה

שלום לכולם! בן זוגי ואני עוברים לזימבבואה למספר שנים לצורכי עבודה. מניסיונו של בן זוגי (שכבר נמצא שם) במרפאות המטיילים השונות, הדעות חלוקות לגבי איזה חיסונים בדיוק צריך לקבל בשביל מעבר כזה. בקרוב גם אני צריכה להתחסן ואשמח לקבל תשובה חד משמעית. תודה רבה (:

החיסונים הדרושים מעבר לחיסוני השיגרה הם: צהבת A צהבת B טיפוס הבטן כלבת מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

02/08/2013 | 14:19 | מאת: אנה

מנהל פורום רפואת מטיילים