צהבת A ומלריה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

18/08/2013 | 01:58 | מאת: מיכל

אני נוסעת לתאילנד ולפיליפינים. לפני שנתיים חוסנתי במנה הראשונה של צהבת A, אך לא השלמתי את המנה השניה. כיצד עלי להתחסן עכשיו כנגד צהבת A? לגבי מלריה - קראתי שבפיליפינים ניתן לקחת כדורי פלקוויניל ואין צורך בלקיחת מלרון. האם פלקוויניל נמכר בארץ? כיצד צריך ליטול תרופה זו? במקרה שהמחיר אינו מהווה שיקול - האם עדיף בכל זאת לקחת מלרון בשל מיעוט תופעות לואי? תודה רבה

את צריכה עוד חיסון כנגד צהבת A ובמידה ולא עשית גם טיפוס הבטן לגבי השאלות האחרות רצוי להכנס לייעוץ למרפאת מטיילים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים