חיסוני כלבת בחו"ל

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

18/08/2013 | 09:41 | מאת: אח של

אח שלי מטייל בתאילנד וקמבודיה וצריך לקבל חיסונים לכלבת, שתי שאלות: 1. איפה ניתן לקבל את החיסון בקמבודיה? (והאם כדאי לקבל בקמבודיה) 2. אחי קיבל פנקס אם תאריכים שבהם הוא צריך לבצע את החיסונים, האם ניתן לאחר ביום-יומיים בחיסונים (כדי שיעשה את החיסון הבא בתאילנד ולא קמבודיה)

מציע לחפש בי"ח מערבי לקבלת החיסונים אם לא מדובר במצב לאחר נשיכה ניתן לדחות יום לכאן או לכאן את התאריכים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

18/08/2013 | 17:13 | מאת: אח של

הוא ננשך ע"י קוף אבל לא היה שום סימן חוץ מקצת כאב, הוא פשוט מפחד לעבור את החיסון בקמבודיה ומעדיף בתאילנד

מנהל פורום רפואת מטיילים