חיסון כלבת

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

13/05/2014 | 09:06 | מאת: חן

שלום, אני נוסע לסין לטיול תרמילאים של חודשיים. נהיה באזורים כפריים ולכל היותר נהיה במרחק של יום-יומיים מעיר גדולה. האם אתה ממליץ לקבל חיסון כלבת בטרם הנסיעה? האם יש סיכון גדול יותר בקבלה של חיסון סביל לאחר נשיכה? תודה!

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא איזו רמה של בטחון אתה רוצה. לאחר נשיכה של בעל חיים צריך למהר לקבל חיסון פעיל + נוגדנים. אם חוסנת בארץ צריך להשלים 2 חיסונים פעילים ללא נוגדנים. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

13/05/2014 | 18:58 | מאת: חן

מה בעצם היתרון בקבלת החיסון הפרופילקטי, אם במילא צריך לקבל עוד זריקות לאחר נשיכה? היתרון הוא רק בכמות הזריקות, או שהחיסון מגן עליי ונותן לי מרווח זמן אם יש לי בעיה להגיע לקבל את החיסון מייד לאחר הנשיכה?

מנהל פורום רפואת מטיילים