חיסון קדחת צהובה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

11/06/2014 | 17:52 | מאת: אופיר

שלום רב, אני בן 23 ומזה כשנה וחצי אני לוקה במחלת המפרקים as וב8 החודשים האחרונים אני נוטל אנברל 50 מ"ג בנוסף למטוטרקסט 20 מ"ג בשבוע. לפני כ6 שבועות הופסק טיפולי באנברל. כמו כן המטוטרקסט הופסק לפני כ4 חודשים. כמה זמן צריך לעבור כדי שהמערכת החיסונית שלי תחזור למצבה הנורמלי ואוכל לקבל חיסון קדחת צהובה? אני מניח שהתשובה היא אינדיווידואלית ותלויה אבל בכל זאת אשמח לקבל הסבר במה היא תלוייה ולאיזה בדיקות אזדקק והערכה גסה ככל שצריך לכמה זמן אני אמור לחכות להתחזקות המערכת החיסונית שלי. בתודה מראש, אופיר

ממליץ להמתין 6 חדשים לאחר הטיפול לפני ששוקלים מתן החיסון מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים