חיסון לקדחת מוח יפנית

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

14/06/2014 | 11:54 | מאת: דניאל

שלום רב! אני וחברה שלי נמצאים באוסטרליה ועומדים לטוס בקרוב לאינדונזיה קמבודיה ויאטנם ודרום הודו אנחנו לצערי לא התחסנו בארץ ועומדים לשלם באוסטרליה ולעשות את החיסונים אך אין לנו חודש וחצי עכשיו כדי לקבל את החיסון של דלקת מוח יפנית האם יש לכם איזהשהו פיתרון? אולי חיסון יותר מזורז אולי רק 2 זריקות? ומה מידת הסיכון במידה ולא מתחסנים נגד זה? תודה מראש דניאל

אין לי מידע איזה סוג חיסון נותנים באוסטרליה בכל מקרה דרוש חודש כדי להשלים את החיסונים ניתן לקצר תהליך למינומום של 3 שבועות מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים