כדורי גבהים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

01/07/2014 | 19:01 | מאת: לירז

שלום.. אני מגיעה ישירות ללה הודו בטיסה ולקחתי את הכדור הראשון של הגבהים, נהיה לי גרד בכל מיני מקומות בגוף ופריחה קלה ביד(פפולורית), האם אפשר להמשיך לקחת כדורים? אני קצת חוששת מהתגובה לגובה

במידה ותרופה גורמת לתופעות אלרגיות מומלץ להפסיק ליטול אותה תני לעצמך זמן איקלום של 2-3 ימים בלה לפני שאת ממשיכה לעלות בגבה. במקרה של הופעת כאב ראש או בחילה בעת שהות בגבה מעל 3000 מ' , יש לרדת לגבה נמוך יותר עקב חשש להתפתחות מחלת גבהים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

02/07/2014 | 20:00 | מאת: לירז

מנהל פורום רפואת מטיילים