חיסון נגד פוליו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

20/07/2014 | 19:50 | מאת: א.ב.

אני בן 24 ונוסע לטיול בן 3 שבועות לדרום אפריקה. ב-2003 (בן 14) קיבלתי חיסון נגד פוליו (polio sabin) . האם אני מחוסן נגד פוליו או שאני צריך לקבל חיסון נוסף? לפי מה ששמעתי צריך לקבל חיסון נוסף נגד פוליו לאחר גיל 18. אם אכן אני צריך לקבל, האם אני יכול לנסוע ללא החיסון, מפאת חוסר זמן להתחסן כעת. הטיול הינו טיול משפחתי במקומות מתויירים (לא מאורגן).תודה רבה!

אין צורך בחיסון פוליו ביעדים שאליהם אתה נוסע מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים