שימוש בכדורי מלרון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

22/08/2014 | 21:12 | מאת: ניר

ד"ר שלום, אשתי ואני טסים לזנזיבר עוד מספר שבועות. אנו טסים לשבוע כאשר ממריאים מהארץ בצהריים ונוחתים בארץ בבוקר. הרופא הביא לנו 18 כדורים, האם עלינו לקחת כדור יום לפני הטיסה או מספיק בבוקר הטיסה?

אתם צריכים מספר כדורים שיהיה שווה לימי השהיה שלכם + 8 יום לפני הנסיעה במהלך הנסיעה 7 ימים לאחר השיבה פנו לרופא שלכם להשלים את המספר הדרוש מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים