חיסון לקדחת צהובה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

27/08/2014 | 21:12 | מאת: הורכובסקי אריה

מתכנן נסיעה לדרום אפריקה כולל מפלי ויקטוריה במסגרת טיול מאורגן ב-פברואר-2015 קיבלתי חיסון ב-1/2001 הנני בן 62 האם אני צריך לקבל שוב חיסון או ניתן לקבל פטור. מחכה לצשובה בתודה מראש אריה

עד היום היה מקובל לתת חיסון קדחת צהובה אחת ל 10 שנים, לאחרונה יש הטוענים שמספיק חיסון אחד לכל החיים. יתכן שהמדיניות בעתיד הלא רחוק תשתנה והחיסון ינתן רק פעם בחיים. כדאי לדון בעניין במרפאת מטיילים הקרובה למגוריך מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים