דרום הודו עם ילדים ל 3 שבועות - כדאי ליטול מלרון?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

07/09/2014 | 07:45 | מאת: אביטל

שלום רב, נוסעים לגואה וגוקרנה (קרנטקה) לשלושה שבועות עם 3 ילדים (4-9). התחסנו במרפאת מטיילים, הילדים קיבלו רק טיפוס הבטן - מחוסנים באופן מלא מטיפת חלב למעט אבעבועות. האם כדאי ליטול מלרון? האם יש תופעות לוואי לתרופה? מה לעשות אם הילדים לא מצליחים / לא מסכימים ליטול כדורים? האם יש חיסון נוסף שכדאי לשקול? פוליו דרך הפה רלוונטי? (קיבלו רק חיידק מומת בזריקה בשל המצאותם בקרב ילד מוחלש מערכת חיסונית בתקופת החיסון בפה). תודה רבה!

נראה שההמלצות שקיבלתם במרפאת מטיילים הן ראויות וממליץ לבצע אותן אם ילדים לא נוטלים כדורים למניעת מלריה קיים סיכון להדבק וכדאי להקפיד הקפדת יתר על מניעת עקיצות יתושים (חומרים דוחים, כילות וכד' ) מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

07/09/2014 | 19:59 | מאת: מיכל

הי אביטל, אנחנו הורים לבן שנתיים, אנחנו נוסעים לגואה באוקטובר. אשמח לקבל טיפים לנסיעה...האם ידוע לך על גסטהואסים/ מלונות מומלצים?

10/09/2014 | 20:36 | מאת: אביטל

דברי איתי דרך המייל [email protected]

30/09/2014 | 17:46 | מאת: רחל

אני לא אקח אחריות אבל קצת ידע של מי שגרה בהודו כמה שנים עם ילדים. עד כמה שידוע לי (איני רופאה, הנסיון שלי הוא הודו) לתרופה יש תופעות לוואי ובמקביל יש כמה סוגי מלריה, הכדור אינו מחסן מכולן. כשאני יצאתי עם ילדי שאל אותי רופא המשפחה, אם אנחנו מטיילים בג'ונגלים או במקום עם רפואה מערבית. ואם יש רפואה מערבית, למה תרעילו את כל הילדים, הרי במקרה וחלילה אחד יחלה, לא נעים, אבל הוא יקבל אנטיביוטיקה וירפא! הוא צדק. המחלה אינה כה שכיחה וחבל. בגואה יש בתי רפואה נורמלים וברמה ממש גבוהה יש בבומבי ובפונה- מרחק של פחות משעת טיסה. טוב, אז קבלי דיעה מכיוון אחר. תהנו.

מנהל פורום רפואת מטיילים