הדבקת כלבת בין בני אדם

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

29/09/2014 | 18:17 | מאת: משה

שלום, הבת שלי מטיילת בניקרגואה. היא שתתה מכוס של ידיד שננשך על ידי כלב חמישה ימים קודם. הידיד כבר קיבל 3 חיסונים נגד כלבת ביום שהיא שתתה מהכוס ובכל זאת היא מוטרדת. האם יש סכנה שנדבקה? האם כדאי לה גם לקבל חיסון שם? מיד? תודה רבה

אין סיבה לדאגה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

20/10/2014 | 15:26 | מאת: אבי

שלום, בחור שטיילתי איתו ננשך על ידי כלב ולאחר שחיטאו לו את זה במרפאה מקומית, עזרתי לו להחליף את התחבושת (לפני שהוא התחיל לקבל את הזריקות). נזהרתי מאוד, אבל לא השתמשתי בכפפות. האם עליי גם לקבל את הזריקות? תודה.

מנהל פורום רפואת מטיילים