כדורי מלרון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

01/10/2014 | 20:13 | מאת: עדי

נמצאת עכשיו בטיול בואטנם. הייתי שלושה ימים בצפון באזור סאפה לקחתי כדורי מלרון לפי ההוראות כדור אחד לפני הכניסה לאזור ובמשך כל שלושת הימים באזור. כמעט לא נתקלתי ביתושים וגם לא נעקצתי כלל. האם יש צורך להמשיך לקחת הכדורים במשך 7 ימים נוספים ? או שניתן להפסיק ? אודה לתשובה דחופה כדי שאוכל לפעול לפיה.

המתחיל במצווה אומרים לו גמור שנה טובה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים