מלריה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/07/2012 | 23:43 | מאת: גלי

שלום, בעוד כשבועיים אני טסה ללאוס ולתאילנד. היום הייתי במרפאת מטיילים ונמסר לי שנגד מלריה עליי ליטול אחת משתי התרופות הבאות: malarone doxycycline מה ההבדל ברמת הפעילות של התרופות? האם פעילותן באמת זהה? כי המחיר ממש לא :-) תודה.

הבעיה העיקרית עם המלרון היא המחיר לדוקסילין מספר תופעות לוואי מאחר ויש עוד מחלות שעוברות באמצעות יתושים וכנגדן אין תרופות למניעה ולחלקן אין חיסון, חשוב מאוד להתגונן מיתושים באמצעות דוחי יתושים, כילות וכד' -------------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.il

31/07/2012 | 09:29 | מאת: גלי

אז השאלה הגדולה היא האם אפשר להשתמש בדוקסילין בלבד ולוותר על המלרון?

מנהל פורום רפואת מטיילים