חיסון דלקת קרום מוח יפנית - תאילנד וויאטנם

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

09/08/2012 | 19:09 | מאת: נעמה

שלום, אני נוסעת לתקופה של חודשיים (טסה ב24.8) לויאטנם ותאילנד. כשבאתי למרפאת מטיילים לפני יומיים אמרו לי שמאחר ואין מספיק זמן להשלים את שתי הזריקות של החיסון לדלקת קרום מוח יפנית, אין צורך לעשות את החיסון. שאלתי היא האם הדבר מסוכן שכן אני מתכננת להיות באיזורים כפריים בתאילנד וויאטנם, והאם להתעקש על קבלת החיסון (לפחות הראשון). תודה

גם אם הדבר לא מוכח מדעית, ההגיון אומר שעדיף חיסון אחד על פני האפשרות לא להתחסן ---------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 http://www.travelmed.co.i

מנהל פורום רפואת מטיילים