קדחת המוח היפנית לצפון הודו - כן או לא?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

11/08/2012 | 00:28 | מאת: רותם

שלום, אני נוסעת לצפון הודו בעוד כחודש ל- 5 שבועות עם חבר. ביקרתי במרפאת מטיילים והמליצו לי לעשות חיסון לקדחת המוח היפנית, אבל לחבר לא המליצו. האם צריך להתחסן או לא? תודה!

החיסון מומלץ לנוסעים לתקופות ארוכות (מעל חודש) מעל גבה 2000 מטר אין יתושים ואין סיכון של המחלה המחלה נדירה במטיילים אך עלולה להיות קשה החיסון החדש יקר מאוד ---------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

11/08/2012 | 13:05 | מאת: רותם

תודה על התגובה. האם באופן אישי היית ממליץ להתחסן עבור טיול של 5 שבועות?

מנהל פורום רפואת מטיילים