חתך מגדר תיל בהודו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/08/2012 | 09:03 | מאת: איתמר

שלום ד"ר יצחק אבי לפני כעשרה ימים נחתכתי מגדר תיל בגובה שלושה מטרים בהודו לפי מה שקראתי באינטרנט הבנתי שטטנוס לא צריך להדאיג אותי מכוון שלפני שבע שנים עשיתי חיסון בגיוס. החתך בערך בגודל סמטימטר על סמטימר לא עמוק במיוחד ובערך 3 סמטימטר מתחת למרפק. השאלה שלי איך להתייחס על הפצע עד שהוא יסגר, האם מומלץ לשים פלסטר? איזה משחות מומלץ למרוח לחיטוי? ואם יש משהו שיזרז את הסגירה של הפצע? תודה רבה, איתמר.

חתך בעור מנקים עם מים וסבון ואח"כ חומר חיטוי חיסון טטנוס מספיק ברוב המקרים ל 10 שנים למעט בפציעות עמוקות ומזוהמות את שאר העבודה עושה הגוף ---------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il פתח

16/08/2012 | 09:13 | מאת: איתמר

להמשיך עם החומר חיטוי עד שהוא יסגר? כשאני מסתובב בחוץ מומלץ לחסות את זה כדי למנוע מגע עם לכלוך? תודה רבה על התשובה המהירה

מנהל פורום רפואת מטיילים