חיסונים לגואטמלה ומקסיקו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

17/08/2012 | 11:28 | מאת: רוני

שלום ד"ר יצחקי, אני עומד לנסוע לטיול של חודש בגואטלמה ומקסיקו. א. האם יש צורך בחיסונים נוספים מלבד צהבת וטיפוס הבטן? ב. עשיתי כבר בעבר את החיסונים הללו: HEPATYRIX באפריל 2010, צהבת A ב- 2002, וצהבת B ב- 1995 + energix (hep B) booster ב-2010. האם החיסונים הללו בתוקף? תודה!

אין צורך בחיסונים נוספים ---------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

07/04/2015 | 12:48 | מאת: אורלי

שלום רב, אני נוסעת בעוד יומיים לגואטמלה. האם עליי לקחת חיסונים? אהיה בערים כמו פלורס ואנטיגואה וכן באגם אטטיטילן וטיקל. רב תודות

מנהל פורום רפואת מטיילים