אני בסין ואין להם פה חיסון נגד צהבת בי ונגד היפנית

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

17/08/2012 | 13:50 | מאת: yonat

אני נמצרת בסין בעיר צנגדו והיום נאמר לי שאין להם את החיסון נגד דלקת קרום המוח היפנית ונגד צהבת בי. השאלה שלי היא האם זה בסדר לדחות את מועד קבלת החיסון בשבוע או שעדיף כבר לא לקבל את החיסון. היחד הבא שלי הוא חבל יונאן, איזור ה"גונגלים" של סין. עשיתי בארץ את החיסון הראשון של צהבת סוג בי ושל היפנית בתאריך ה18/7 והיום היה עלי לבצע את המנות השניות של חיסונים אלו אבל בבתי החולים בצנגדו אין את החיסונים האלו. היחד הבא שלי הוא ליד,יאנג ואחריו קונמינג שזו עיר גדולה ביונאן. אגיע לשם בעוד כשבוע-9 ימים מהיום. מה עדיף? להתחסן באיחור או לא להתחסן כלל? תודה רבה

לא ניתן לענות על שאלתך בעדר מידע על רמת הרפואה במקומות בהם את נמצאת ---------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

17/08/2012 | 19:04 | מאת: יונת

כיצד ניתן להימנע מלחטוף את הצהבת b? האם המנעות משתיית מים, אכילת ירקות מבושלים בלבד ואוכל מבושל בלבד והימנעות מאכילת ירקות ופירות טריים יקטין משמעותית את הסיכוי לחטוף את הצהבת? לא סתם פניתי לאתר לקבלת מענה. והאם זה בסדר לקבל את החיסון נגד צהבת B באיחור של שבוע?

מנהל פורום רפואת מטיילים