מחלת ים ותרופות

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

17/08/2012 | 18:31 | מאת: דינה

שלום רב, אותרתי כבעלת מוטצית MTHFR ולאחר ארוע של טרובוזה אני נוטלת מזה יותר מעשר שנים את התרופות הבאות: קומאדין אספירין חומצה פולית ליפיטור (בהתוויה למניעת פלאקים) לוסק בעוד שבועיים אנו מתוכננים לטוס לארצות הברית, ובטיסות ארוכות אני מקבלת קלקסן (בנוסף). אנו מתכננים לעלות לקרוז של שבוע, ומנסיון קודם,אני רגישה לתנודות. האם ניתן להמליץ לי על טיפול מונע? האם יש קלאש בין התרופות שאני נוטלת לתרופות/מדבקה למניעת מחלת ים? תודה.

המצב שאת מתארת מורכב למדי. לא ברור לי מדוע את צריכה קלקסן כתוספת להקומדין. מציע לפנות להמטולוג לקבל ייעוץ בנושא. ---------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים