ביצים בטנזניה?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

20/08/2012 | 13:39 | מאת: מעיין

שלום, רציתי לשאול; 1. האם יש להימנע מביצים או מוצרים מביצים בטנזניה כולל זנזיבר? 2. אני יודעת שצריך להימנע מלשתות שם מים מהברז... האם בירה מקומית שאני לא יודעת באיזה מים השתמשו כדי להכין אותה זה בסדר? תודה רבה, מעיין

צריכת ביצים תעשה לאחר שעברו חימום או טיגון או בישול בירה לדעתי בטוחה מההיבט של תכולת חיידקים -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il הול בתוכה

21/08/2012 | 16:00 | מאת: מעיין

מנהל פורום רפואת מטיילים