חיסונים לתאילנד

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

20/08/2012 | 20:35 | מאת: adi

שלום אני מתכננת לטייל בטיול מאורגן לתאילנד באמצע ינואר 2013. המסלול עובר ב:בנקוק, קנצנבורי, איוטאייה, צ'יאנג ראי, משולש הזהב, צ'יאנג מאי, פוקט, פאנג נה ו"ג'יימס בונד איילנד". איזה מחלות נפוצות באיזורים האלה? האם צריך לשים חומר מחטא במים? מה עם מקלחות? עדי

לגבי מחלות בתאילנד יש צורך בספר עב כרס כדי לפרט אותן. מומלץ להימנע משתיית מי ברזים - מותר להתרחץ עם מים אלו. ביקור במרפאת מטיילים מומלץ לפני הטיול -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים