ספארי בטנזניה +זנזיבר

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

21/08/2012 | 18:27 | מאת: מעיין

שלום ד"ר יצחקי, יש לנו מספר שאלות נוספות: 1. האם צריכת חלב ומוצריו בטוחה ? 2. האם צריכת יין, קולה מקומים בטוחה? 3. האם מים מורתחים הם בטוחים לשתיה? (למשל לצורך שתיית קפה בבתי מלון)? 4. האם שתיית קוקטילים למיניהם בבתי מלון טובים (5*-4*) בטוחה? 5. האם בטוח לאכול פירות טרופיים בבתי מלון? הרבה תודה, תשובותיך יעזרו לנו מאוד. מעיין ולירן

מזונות שעברו חימום או מזונות מבוקבקים בטוחים -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il ר

מנהל פורום רפואת מטיילים