נסיעה לתאילנד

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

22/08/2012 | 00:37 | מאת: אייל

שלום, אני מתכונן ליסוע לתאילנד בחודש הבא אחרי ראש השנה לתקופה של חודש בערך. כיצד עלי להתכונן באופן כללי, ממה הכי חשוב להיזהר והאם במקרה שלא אעשה שום חיסון ותוקפת אותי מחלה כלשהי ניתן להתמודד איתה גם שם (אני לא אוהב תרופות וחיסונים ולא רוצה להעמיס על הגוף סתם אם זה לא נחוץ ודחוף). תודה

ההמלצה שלי היא לפנות למרפאת מטיילים באזור מגוריך -------------------------- מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים